Keukenbladen

Mooie keukenbladen

Waarom natuursteen keukenblad

Waarom de meeste mensen een natuursteen keukenblad kiezen

Natuursteen keukenbladen kunnen marmers zijn maar onder natuursteen vallen ook de granieten de kwartsieten. Marmer is een kalkzandsteen en zachter dan graniet en de kwartsiet. Er zijn veel kleuren in natuursteen en elke kleur en soort is uniek en natuurlijk. Kiest u voor een marmer dan heeft u zeker enkele nadelen met krassen en vlekken, de reden om te kiezen voor een marmer is eigenlijk vanwege zijn uniek kleuren. Een graniet komt dieper uit de aarde en is gevorm door kwarts en mineralen, de meeste kleuren zijn donker, de meeste granieten die als blad gekozen wordt zijn de zwarte kleuren, ze kunnen hoog gepolijst worden en ook geborsteld of gematteerd. Een kwartsiet is nog harder en is duurder en zeldzamer vaak zijn het speciale unieke kleuren

Kunststof hpl Keukenbladen, aanrechtbladen en werkbladen
Dekton keukenbladen zijn populair

Bij keukenbladen .nl

Keukenbladen zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, diktes en kleuren. Kies als u meer informatie wilt over onze producten door op onderstaand klinks te klikken

Marmeren keukenblad op maat

De kleur van je keukenblad kiezen

Een aanrechtblad hoeft niet alleen functioneel te zijn, minstens zo belangrijk is dat het ook sfeerbepalend is voor de uiteindelijke uitstraling van uw (droom) keuken, ze zijn de sfeermakers van de keukens. Materiaal en kleurstelling spelen hierbij een belangrijke rol. Steeds meer mensen kiezen niet meer voor het stand zwart en grijs maar juist voor unieke kleuren en daar spelen grote verwerkers handig op in door deze na te boosten in nog betere eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan Dekton, dit materiaal heeft bijzondere eigenscahppen. Het is leuk om de stijl van het werkblad door te trekken bij de verdere inrichting van uw keuken, bijvoorbeeld om het materiaal terug te laten komen in tafelblad of vensterbank.

Aanrechtbladen en werkbladen zijn de sfeermakers van de keuken
Karamieken keukenblad

Wat zijn keramische keuenbladen

Keramische keukenbladen zijn gemaakt van natuurlijke mineralen, klei en additieven die worden vermengd als poeder. Dit mengsel wordt onder zeer hoge druk en tempartuur  samengeperst tot een plaat.

De bekendste fabrikanten zijn Dekton, Neoltith en Marazzi. Door deze warmte- en druktechnologie om het bind- en verhardingswerk uit te voerenzijn er geen speciale bindelementen zoals hars of andere milieubelastende middelen nodig. Hierdoor is Keramiek een milieuvriendelijk werkblad op voor de keuken.

Keramische keukenbladen
Granieten keukenblad

Granieten keukenbladen

Moeder natuur stopt nooit met werken. 

Granieten werkbladen gaan een leven lang mee. Graniet is puur want er zijn geen schadelijke stoffen die wij mensen toevoegen. Graniet vaak heel bijzonder en vormt zijn kleur door alle natuurlijke materialen die op de aarde te vinden. Het is door versteend door een eeuwenoud proces.

Lees hieronder de laatste nieuws berichten